SKÄRANDE VERKTYG

Tool Doc är specialiserade på nytillverkning av skärande specialverktyg och anpassade standardverktyg i hårdmetall till tillverkningsindustrin. Vi har stor erfarenhet av att tillverka pinnfräsar, brotschar, stegborrar, fasfräsar, NC-borrar och mycket mer. Vi säkerställer att verktygen är anpassade till ert behov och den produkt ni ska tillverka, oavsett om ni bearbetar aluminium, seghärdade stål eller rostfria material. Tool Doc har också ett omfattande slipservice-program som vi kallar TOOL-DOC™.
specialverktyg

Specialverktyg

Behöver du ett verktyg som inte finns i standardsortimenet? Tool Doc kan tillverka specialverktyg anpassade precis efter ert behov och er process. Vi säkerställer att ni får rätt kvalitét på hårdmetall, rättbeläggning och egenskaper för verktyget baserat på vilket material ni bearbeta.
TILL Specialverktyg
pinnfrasar

Pinnfräsar

Tool Doc tillverkar standardiserade pinnfräsar i hårdmetallför bearbetning i olika typer av material för produktionsindustrin. Vi tillverkar både kortare och längre serier i främst storlekarna diameter 6 till och med 20.
TILL pinnfräsAR
borrar

Borrar

Tool Doc tillverkar standardiserade borrar enligt era önskemål. Borrarna kan göras både med och utan kylkanaler beroende på era krav och material samt beläggning anpassas efter era önskemål.
TILL borrar
slipservice hårdmetallverktyg

TOOL-DOC™ Slipservice, omskärpning av solida hårdmetall verktyg

Genom vårt slipserviceprogram TOOL-DOC™ kan vi erbjuda omskärpning av dina verktyg. Detta är ett ekonomiskt sätt att kunna använda dina verktyg flera gånger vilket är bra både ur ett ekonomiskt- som miljöperspektiv.
TILL slipservice